Vakantiewoningen Zee & Polder in Westende

Verrassende vakantiewoningen

Uitwaaien aan het strand, een frisse duik nemen in de zilte zee, of liever nieuwe avonturen opzoeken in de uitgestrekte natuur? Bij 'Zee & Polder' ben je op vakantie en heb je tegelijkertijd een gevoel van thuis. Ontdek onze 30 nieuwe, energiezuinige villa’s.

 

 

Een zee van ruimte

Al onze vakantiewoningen zijn in harmonie met elkaar gebouwd en liggen zuidelijk georiënteerd. Mooie, open ruimtes met een moderne look vormen de basis voor elke villa. De grote raampartijen creëren een overvloed aan licht en kijken uit op een zonnig terras en eigen tuin.

Troeven van de woning

Energiezuinige woning

De isolatie van de woningen voldoet aan de strengste eisen en garandeert je een uiterst energiezuinige woning.

3 slaapkamers waarvan 1 beneden

Elke woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden, en is daardoor ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Moderne look

De moderne look van onze nieuwe woningen vormt een harmonieus geheel met de rest van het domein.

Zee van ruimte en licht

Geniet van een zee van ruimte en licht. Iedere woning bestaat uit een inkom, afzonderlijk toilet, living met open keuken, grote ramen en uitzicht op de tuin, badkamer, 3 slaapkamers, traphal en berging.

Jouw woning in detail

Elke woning bestaat uit een inkom, afzonderlijk toilet, woonkamer met open keuken, badkamer, traphal, berging en drie slaapkamers. Ze werden volledig energiezuinig gebouwd en de centrale verwarming houdt je het hele jaar door warm. Bovendien beschikt elke woning over een eigen parkeerplek. 

Richt je woning verder in naar eigen stijl en geniet samen met vrienden en familie van een gezellige sfeer in jouw unieke oase van rust.

 

 

Ons aanbod

Ontdek welke woningen nog beschikbaar zijn en hun prijzen. 

Interesse

Contacteer ons!

Wil je met ons in zee of heb je een vraag? We helpen je graag verder.