Alles dichtbij en toch
even helemaal weg

Ontdek de omgeving

De ligging van vakantiedomein 'Zee & Polder', midden in de driehoek van zee, polders en stad, is zo gekozen dat je alles binnen handbereik hebt. Op wandel- en fietsafstand van het strand, de polders, Nieuwpoort, het natuurgebied Schuddebeurze, de supermarkt, het golfterrein en de halte van de kusttram.

'ZEE & POLDER'

TROEVEN

Verken de omgeving

'Zee & Polder' ligt mooi in de plooien van strand en binnenland, op een steenworp van Nieuwpoort centrum. Het heerlijke vakantiegevoel ligt er voor het grijpen.

Een oase van rust en alles dichtbij

Vanaf het domein kan je makkelijk te voet of met de fiets naar het natuurgebied Schuddebeurze, de supermarkt, de halte van de kusttram, het golfterrein en het strand. De luchthaven van Oostende ligt op een afstand van 10 kilometer.

Op wandelafstand van het strand

'Zee & Polder' ligt vlakbij het mooie strand van Nieuwpoort. Of je nu wil kuieren aan de waterlijn, ravotten met de kids in het zand, het strand is altijd een hele belevenis. In de zomer is de Belgische kust traditioneel een topbestemming, maar ook in de herfst of in de winter lokken de badsteden enthousiaste bezoekers. Succes gegarandeerd dus, het hele jaar door!

Genieten van de natuur

Genieten van de groene natuur, tot rust komen bij een frisse wandeling in het groen, het kan bij 'Zee & Polder'.

De vakantiewoningen palen aan een beschermd natuurgebied met zeldzame fauna en flora. Bewonder de schoonheid van ongerepte natuur en herbron te voet of met de fiets in deze groene, bosrijke omgeving.

Shop till you drop

Ook als je graag eens op koopjesjacht trekt, dan is 'Zee & Polder' een ideale uitvalsbasis. De winkelstraten van Nieuwpoort en Middelkerke zijn makkelijk bereikbaar.

Mobiliteit eerste klasse

De kusttram is een goed idee om er eens een dagje op uit te trekken. In het hoogseizoen passeert er om de tien minuten één. Jouw favoriete badplaats binnen handbereik dus.

Ook met de bussen van De Lijn reis je gegarandeerd eerste klas: een daguitstap naar Plopsaland, Bellewaerde of het Sea-life Center… here we come!

 

quote afbeelding
quote afbeelding
quote afbeelding
Alles is hier dichtbij: shoppen, lekker luieren aan het strand of gewoon een heel weekend op het domein blijven, zoveel te doen.

Emma Steen

Bewoner 'Zee & Polder'

De woning is vlot verhuurbaar, dus zijn we heel tevreden over onze investering.

Koen Vandeputte

Bewoner 'Zee & Polder'

We hebben nog geen moment spijt gehad van onze aankoop. Zowel in de zomer als in de winter vertoeven we hier graag.

Pierre Deplancke

Bewoner 'Zee & Polder'

Interesse?

Contacteer ons!

Wil je met ons in zee of heb je een vraag? We helpen je graag verder.