Woningen

Uw thuis aan zee

De vakantiewoningen van “Zee & Polder” zijn heel ruim en beschikken over alle mogelijke comfort. De stijl van de woningen is modern en de inrichting zeer praktisch.

Elke luxueuze woning heeft een inkom, apart toilet, living gericht op het zuiden, open keuken, badkamer, drie slaapkamers, een traphal en een berging, ideaal voor uw fietsen. Ook is er een watertoevoer en een afvoer voorzien voor bijvoorbeeld uw wasmachine.

Daarnaast heeft elke woning zijn eigenzongerichte tuin en terras om de warme zomeravonden lekker buiten door te brengen. Voor de barbecueliefhebber is er zelfs een stenen barbecue geïnstalleerd. Zo kunt u er samen met uw familie en vrienden genieten van de gezellige sfeer en de rustieke omgeving

Villa met thuiscomfort

De vakantiewoningen worden in één stijl gebouwd: losstaand en met een zadeldak, variërend in uitzicht dankzij de groene, blauwe, gele of rode ramen.

Het kleur van de ramen wordt gekozen in combinatie met de kleurkeuze van de woning. Met het 'vierkleuren'-gamma geeft u uw vakantiewoning een persoonlijke tint.

Plattegrond van de woning

De binneninrichting bestaat uit 3 kamers, met een ruime living en een comfortabele badkamer. Op het gelijkvloers bevinden zich de inkom, een afzonderlijk toilet, ruime living met open keuken, de berging, badkamer en een slaapkamer. De bovenverdieping telt 2 extra slaapkamers en de traphal.