Domein

Rustig wonen in een groene omgeving

De vakantiewoningen van “Zee & Polder” zijn overzichtelijk gebouwd en de structuur in het domein is zeer geordend.

De automatische slagbomen aan de ingang van het park zorgen voor de veiligheid en er is beveiliging voorzien.

De woningen liggen aan mooie lanen, die onderling met elkaar verbonden zijn. In het midden van het domein ligt er een plein waar er petanque, tafeltennis en badminton gespeeld kan worden en waar de kinderen zich ongestoord kunnen uitleven.

Zee&Polder ligt aan de Lombardsijdelaan 153 te Lombardsijde.

Dolce far niente

Het vakantiepark “Zee & Polder” heeft alles in huis om u een heerlijk en fantastisch vakantiegevoel te bezorgen. Het is er leuk en gezellig wonen, in alle comfort en luxe. Ook aan de veiligheid is gedacht: de lanen zijn autoluw gemaakt en de slagbomen aan de ingang zorgen voor de beveiliging.

De woningen liggen allemaal mooi geordend en u kan er genieten van de ontspannen sfeer die er heerst op het domein. Het strand en de dijk is nabij, de sportfaciliteiten makkelijk te bereiken en de omgeving straalt totale rust uit.

Buiten en op het domein is er voldoende parkeergelegenheid voorzien en in een mum van tijd staat u aan een halte van het openbaar vervoer. Een syndicus beheert de volledig infrastructuur van “Zee & Polder”.

De ligging van het vakantiepark – in het midden van de driehoek zee, polders en Nieuwpoort – maakt dat u meteen in vakantiestemming verkeert. Welkom in een zee van rust!